HYDRAULCYLINDRAR

Hydraul­cylindrar för krävande jobb

Vi tillverkar och utvecklar standardiserade och kundanpassade hydraulcylindrar och hydraulkomponenter av högsta kvalitet för den svenska och europeiska marknaden inom bland annat entreprenad, skogsbruk och lantbruk.

Kontakta en säljare

Vår tekniska säljare kan svara på alla dina frågor om hydraulcylindrar och hjälpa dig vidare i beslutsprocessen.

Tomas Persson

Din helhetsleverantör av hydraulcylindrar

Vi erbjuder ett brett standardiserat sortiment av hydraulcylindrar i stora dimensionsvariationer. I våra moderna industrilokaler i Dala-Järna och Falun producerar vi över 70 000 cylindrar och hydraulkomponenter per år som du bland annat hittar som applikationer i tiltrotatorer, entreprenadmaskiner och skogsmaskiner.

Skräddarsydda lösningar

Förutom vårt standardiserade sortiment av hydraulcylindrar och tillhörande hydraulkomponenter erbjuder vi också en hög grad av kundanpassade produkter med stor flexibilitet. Med vår kompetenta personal och högautomatiserade och moderna maskinpark kan vi svarva, fräsa och svetsa komponenter och därmed helt skräddarsy bearbetade produkter efter kundens önskemål. Tillsammans med kunden ritar, utvecklar och producerar vi lösningar för bästa effektivitet och funktion. På så sätt växer och utvecklas vi ständigt.

Kontakta gärna vår tekniska säljare Tomas Persson så hjälper han dig.

Kontakta en säljare

Vår tekniska säljare kan svara på alla dina frågor om hydraulcylindrar och hjälpa dig vidare i beslutsprocessen.

Tomas Persson

tomas.persson@elmab.se

Telefon: 0281-70 99 81

Mobil: 072-699 66 33